Design Concept

SKRÄDDARSYDD DESIGN FÖR HOTELL OCH SPA

Unika, specialdesignade kollektioner som lyfter och stärker ditt företags personlighet.

DESIGN FÖR DITT VARUMÄRKE

Ett varumärke är mycket mer än en logotype. Det handlar om att förmedla rätt känsla i allt man gör, säger och visar upp – i varje liten detalj.

Extend har hjälpt både stora och små hotell och spa-anläggningar med att designa och producera kollektioner som framhäver deras unika personligheter. Som adderar till kundens upplevelse, och som lever upp till höga krav på miljömedvetenhet och socialt ansvar.

Nedan kan du läsa om några av våra nöjda kunder och hur vi hjälpt dem. Vill du veta hur vi kan hjälpa dig att stärka ditt varumärke? Kontakta oss så berättar vi mer.

The Well, Norge

The Well är ett av världens mest exklusiva dagspa och det största i sitt slag i Norden. Extend anlitades för att ta fram en helhetslösning för alla textilier: badrockar, handdukar, badplagg, tofflor, yukatas, peshtemals m m. Utöver att klä gästerna tog vi även fram arbetskläder, strumpor och arbetsskor till hela personalen. Ledorden för hela kollektionen var god funktion, enkel skötsel, bra passform och miljötänk; samtidigt skulle designen harmoniera med The Wells varma, mjuka naturinspirerade profil, och utgöra en del av den totala kundupplevelsen. 

Besök Thewell.no »

Yasuragi, Sverige

Sedan Yasuragi startades har Extend levererat över en miljon yukatas: lätta, japanska bomullsrockar som gästerna får ta med sig hem. Med sin karaktäristiska design, baserad på de japanska tecknen för ”lycka” och ”sann glädje”, har yukatan har blivit deras viktigaste marknadsföringselement med mycket hög igenkänningsfaktor. Utöver yukatas levererar vi även badkläder, tofflor och specialprodukter, t ex tvagningshanddukar och ”ten-toe”-strumpor.

Besök Yasuragi.se »

Farris Bad, Norge

När Farris Bad tog fram sin spakollektion var Extend med från projektstart. Tillsammans med kunden utformade vi en sober, stilren design som harmonierade med Farris Bads profil. Idag levererar vi gästrockar, frotté, tofflor, badkläder och en private label-serie från Dharmazone.

Besök Farrisbad.no »

Stenungsbaden Yacht Club, Sverige

Detta klassiska spahotell på Stenungsön har varit ett av Västkustens mest avkopplande tillhåll sedan 1963. Extend har varit leverantör av Stenungsbaden Yacht Clubs spatextilier i över tio år och genom olika faser av konceptutveckling. Vi har tagit fram allt från badrockar och handdukar till badplagg, tofflor och flipflops.
Besök Stenungsbaden.se »